De volgende generatie dakdragers

Thule blijft zichzelf ten doel stellen om steeds een stap voor te blijven en nauw samen te werken met de auto-industrie, en introduceert daarom een nieuwe generatie dakdragersystemen: Thule Edge en Thule Evo.
Het Thule Edge-systeem met laag profiel biedt een strak, geïntegreerd ontwerp, terwijl het Thule Evo-systeem het laadgebied maximaliseert en het wordt geleverd met een scala aan draagstangopties.

Welk systeem u ook kiest voor uw voertuig, u kunt er zeker van zijn dat u de veiligste, sterkste en meest stijlvolle dakdrager ooit krijgt. 100% uit Zweden en tot het uiterste getest. Met een Thule-dakdrager krijgt u alleen maar kwaliteit.

Met een dakdrager kunt u uw hele leven op sleeptouw nemen.

Met een Thule dakdrager bent u klaar voor uw avonturen en weet u dat u alles mee hebt wat u wilt. Bij combinatie met andere Thule producten vormen onze dakdragers ook een beginpunt voor het meenemen van de extra speciale uitrusting waarmee u uw passies kunt realiseren, met dragers voor uw fietsen, uw ski’s, uw kano’s of kajaks, en uw surfboards. Om nog maar niet te spreken over de extra veilige dakkoffers en ruime allesdragerrekken voor speciale ladingen.

Tot het uiterste getest, en nog meer.

De allerhoogste prioriteit van Thule is veiligheid – voor u en de mensen om u heen. Onze montagekits zorgen ervoor dat uw dakdrager zo veilig en stabiel mogelijk op uw auto past. Bovendien krijgen onze producten in het Thule Test Center™ alleen een officiële stempel van goedkeuring als ze talloze crashtests, slijtagesimulaties, extreme hitte, kou, vocht, zonlicht en zelfs agressieve chemicaliën hebben overleefd. Dat alles zodat u zich kunt richten op de avonturen die nog u nog te wachten staan.